Home Original Content Funny Pictures Funny GIFs YouTube Funny Text Funny Movies Channels Search

hide menu

cumeater

Rank #841 on Content
cumeater Avatar Level 333 Content: Practically Famous
Offline
Send mail to cumeater Block cumeater Invite cumeater to be your friend flag avatar
Last status update:
-
Personal Info
Gender: male
Age: 20
Facebook Profile: nah
Youtube Channel: i
Steam Profile: dont
Consoles Owned: feel
Video Games Played: really
X-box Gamertag: like
PSN: it
Date Signed Up:6/20/2012
Last Login:12/04/2014
Location:in your dream
Funnyjunk Career Stats
Content Ranking:#841
Comment Ranking:#22512
Highest Content Rank:#10
Highest Comment Rank:#642
Content Thumbs: 339536 total,  388576 ,  49040
Comment Thumbs: 4362 total,  5386 ,  1024
Content Level Progress: 70.5% (7050/10000)
Level 333 Content: Practically Famous → Level 334 Content: Practically Famous
Comment Level Progress: 58% (58/100)
Level 243 Comments: Doinitrite → Level 244 Comments: Doinitrite
Subscribers:95
Content Views:15667314
Times Content Favorited:27421 times
Total Comments Made:3038
FJ Points:44096
Favorite Tags: Anime (18) | Football (4) | is (4) | Hardcore (3) | hentai (3) | i (3) | Rape (3) | tentacle (3) | and (2) | Ball (2) | Boobs (2) | clannad (2) | creampie (2) | dragon (2) | funny (2) | GIF (2) | Naruto (2) | Plot (2) | Pokemon (2) | random (2)
nya~~

latest user's comments

#9917 - cuman cemilan doang, aku lagi nungguin tukang nasi goreng …  [+] (12 new replies) 02/11/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9918 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga ngapa"in
cuma derpin around like usual
paling ngobrol sama kamu aja

kamu?
User avatar #9919 - cumeater (02/11/2013) [-]
like usual itu kaya gimane? orang kaya lw mah pasti ngelakuin hal yg aneh2 di inet,hihi

lagi liat video pewdiepie di youtube, asli kocak bgt nih orang, koplak bgt maen game'nya, bikin w ngakak mulu

User avatar #9920 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga juga ah
hm.,., video, aku lagi nonton ini
www.youtube.com/watch?v=VyRwrrggxok
User avatar #9921 - cumeater (02/11/2013) [-]
tuh kan pasti aneh2 tontonanya, apa coba ketemu orang item aja ampe segitunya, huehue

eh btw kamu tau pewdiepie kan?
User avatar #9922 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga tau hahahha
apa tuh pewdiepie?
tell me more about it
User avatar #9923 - cumeater (02/11/2013) [-]
User avatar #9924 - zameckis (02/11/2013) [-]
oh, jadi dia poster di youtube?
okay nanti ku tonton, ga bisa sekarang, internet lemot

akhir" ni ngapain aja?
ga ada kabar kamu
User avatar #9926 - cumeater (02/11/2013) [-]
wait a second! according to your comment on #9920 inet kamu bisa nonton utub, ckck
User avatar #9927 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahha ga bisa di bohingi dia

tar ah, males liad na

cb reddit ja
User avatar #9928 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah, baru pertama kali masuk udah males liatnya, situs yg kaya FJ apa lagi ya?
User avatar #9929 - zameckis (02/11/2013) [-]
4chein, bisa post comment sama gambar juga

User avatar #9925 - cumeater (02/11/2013) [-]
bosen nih lama2 di fj, ngepost pic, ngebales komen, maen ke anime board, semuanya bikin bosen, makanya aku jarang2 ol nya
#9915 - zameckis-senpi, masi idup?  [+] (14 new replies) 02/11/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9916 - zameckis (02/11/2013) [-]
dah dapat makan na?
User avatar #9917 - cumeater (02/11/2013) [-]
cuman cemilan doang, aku lagi nungguin tukang nasi goreng
klo u lagi ngapain bro?
User avatar #9918 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga ngapa"in
cuma derpin around like usual
paling ngobrol sama kamu aja

kamu?
User avatar #9919 - cumeater (02/11/2013) [-]
like usual itu kaya gimane? orang kaya lw mah pasti ngelakuin hal yg aneh2 di inet,hihi

lagi liat video pewdiepie di youtube, asli kocak bgt nih orang, koplak bgt maen game'nya, bikin w ngakak mulu

User avatar #9920 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga juga ah
hm.,., video, aku lagi nonton ini
www.youtube.com/watch?v=VyRwrrggxok
User avatar #9921 - cumeater (02/11/2013) [-]
tuh kan pasti aneh2 tontonanya, apa coba ketemu orang item aja ampe segitunya, huehue

eh btw kamu tau pewdiepie kan?
User avatar #9922 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga tau hahahha
apa tuh pewdiepie?
tell me more about it
User avatar #9923 - cumeater (02/11/2013) [-]
User avatar #9924 - zameckis (02/11/2013) [-]
oh, jadi dia poster di youtube?
okay nanti ku tonton, ga bisa sekarang, internet lemot

akhir" ni ngapain aja?
ga ada kabar kamu
User avatar #9926 - cumeater (02/11/2013) [-]
wait a second! according to your comment on #9920 inet kamu bisa nonton utub, ckck
User avatar #9927 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahha ga bisa di bohingi dia

tar ah, males liad na

cb reddit ja
User avatar #9928 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah, baru pertama kali masuk udah males liatnya, situs yg kaya FJ apa lagi ya?
User avatar #9929 - zameckis (02/11/2013) [-]
4chein, bisa post comment sama gambar juga

User avatar #9925 - cumeater (02/11/2013) [-]
bosen nih lama2 di fj, ngepost pic, ngebales komen, maen ke anime board, semuanya bikin bosen, makanya aku jarang2 ol nya
#9914 - give me 5 minutes, i'll be back beli makanan dulu didepan 02/11/2013 on zameckis's profile 0
#9912 - laper euy, ga ada duit lagi, indomie abis, cuman ada nasi doang, wkwk  [+] (17 new replies) 02/11/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9913 - zameckis (02/11/2013) [-]
i know that feel
parah nya paling makan gorengan hahaha
User avatar #9915 - cumeater (02/11/2013) [-]
zameckis-senpi, masi idup?
User avatar #9916 - zameckis (02/11/2013) [-]
dah dapat makan na?
User avatar #9917 - cumeater (02/11/2013) [-]
cuman cemilan doang, aku lagi nungguin tukang nasi goreng
klo u lagi ngapain bro?
User avatar #9918 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga ngapa"in
cuma derpin around like usual
paling ngobrol sama kamu aja

kamu?
User avatar #9919 - cumeater (02/11/2013) [-]
like usual itu kaya gimane? orang kaya lw mah pasti ngelakuin hal yg aneh2 di inet,hihi

lagi liat video pewdiepie di youtube, asli kocak bgt nih orang, koplak bgt maen game'nya, bikin w ngakak mulu

User avatar #9920 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga juga ah
hm.,., video, aku lagi nonton ini
www.youtube.com/watch?v=VyRwrrggxok
User avatar #9921 - cumeater (02/11/2013) [-]
tuh kan pasti aneh2 tontonanya, apa coba ketemu orang item aja ampe segitunya, huehue

eh btw kamu tau pewdiepie kan?
User avatar #9922 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga tau hahahha
apa tuh pewdiepie?
tell me more about it
User avatar #9923 - cumeater (02/11/2013) [-]
User avatar #9924 - zameckis (02/11/2013) [-]
oh, jadi dia poster di youtube?
okay nanti ku tonton, ga bisa sekarang, internet lemot

akhir" ni ngapain aja?
ga ada kabar kamu
User avatar #9926 - cumeater (02/11/2013) [-]
wait a second! according to your comment on #9920 inet kamu bisa nonton utub, ckck
User avatar #9927 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahha ga bisa di bohingi dia

tar ah, males liad na

cb reddit ja
User avatar #9928 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah, baru pertama kali masuk udah males liatnya, situs yg kaya FJ apa lagi ya?
User avatar #9929 - zameckis (02/11/2013) [-]
4chein, bisa post comment sama gambar juga

User avatar #9925 - cumeater (02/11/2013) [-]
bosen nih lama2 di fj, ngepost pic, ngebales komen, maen ke anime board, semuanya bikin bosen, makanya aku jarang2 ol nya
User avatar #9914 - cumeater (02/11/2013) [-]
give me 5 minutes, i'll be back
beli makanan dulu didepan
#9910 - ahahah aku ga marah kok, cuman kangen aja sama kamu hihi g…  [+] (19 new replies) 02/11/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9911 - zameckis (02/11/2013) [-]
pa kabar?
User avatar #9912 - cumeater (02/11/2013) [-]
laper euy, ga ada duit lagi, indomie abis, cuman ada nasi doang, wkwk
User avatar #9913 - zameckis (02/11/2013) [-]
i know that feel
parah nya paling makan gorengan hahaha
User avatar #9915 - cumeater (02/11/2013) [-]
zameckis-senpi, masi idup?
User avatar #9916 - zameckis (02/11/2013) [-]
dah dapat makan na?
User avatar #9917 - cumeater (02/11/2013) [-]
cuman cemilan doang, aku lagi nungguin tukang nasi goreng
klo u lagi ngapain bro?
User avatar #9918 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga ngapa"in
cuma derpin around like usual
paling ngobrol sama kamu aja

kamu?
User avatar #9919 - cumeater (02/11/2013) [-]
like usual itu kaya gimane? orang kaya lw mah pasti ngelakuin hal yg aneh2 di inet,hihi

lagi liat video pewdiepie di youtube, asli kocak bgt nih orang, koplak bgt maen game'nya, bikin w ngakak mulu

User avatar #9920 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga juga ah
hm.,., video, aku lagi nonton ini
www.youtube.com/watch?v=VyRwrrggxok
User avatar #9921 - cumeater (02/11/2013) [-]
tuh kan pasti aneh2 tontonanya, apa coba ketemu orang item aja ampe segitunya, huehue

eh btw kamu tau pewdiepie kan?
User avatar #9922 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga tau hahahha
apa tuh pewdiepie?
tell me more about it
User avatar #9923 - cumeater (02/11/2013) [-]
User avatar #9924 - zameckis (02/11/2013) [-]
oh, jadi dia poster di youtube?
okay nanti ku tonton, ga bisa sekarang, internet lemot

akhir" ni ngapain aja?
ga ada kabar kamu
User avatar #9926 - cumeater (02/11/2013) [-]
wait a second! according to your comment on #9920 inet kamu bisa nonton utub, ckck
User avatar #9927 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahha ga bisa di bohingi dia

tar ah, males liad na

cb reddit ja
User avatar #9928 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah, baru pertama kali masuk udah males liatnya, situs yg kaya FJ apa lagi ya?
User avatar #9929 - zameckis (02/11/2013) [-]
4chein, bisa post comment sama gambar juga

User avatar #9925 - cumeater (02/11/2013) [-]
bosen nih lama2 di fj, ngepost pic, ngebales komen, maen ke anime board, semuanya bikin bosen, makanya aku jarang2 ol nya
User avatar #9914 - cumeater (02/11/2013) [-]
give me 5 minutes, i'll be back
beli makanan dulu didepan
#9908 - eh sempak uler, jawab!!  [+] (29 new replies) 02/11/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9909 - zameckis (02/11/2013) [-]
lah, kapan aku ignore?
malah marah" sendiri

kamu kali yang di reply malah pergi
User avatar #9930 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah diblokir ama kartu inet aku hiks
User avatar #9931 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahhaha
User avatar #9932 - cumeater (02/11/2013) [-]
ck
oh iya
minta lagu vocaloid dong, yg rambutnya merah, lupa namanya
User avatar #9933 - zameckis (02/11/2013) [-]
banyak yg rambut merah
luka
miki
teto

siapa?
ada pic na?
User avatar #9934 - cumeater (02/11/2013) [-]
yg nyanyi honey
User avatar #9935 - zameckis (02/11/2013) [-]
hm.,., dunnoh
dah jarang denger vocaloid
sorry
#9936 - cumeater (02/11/2013) [-]
ywdah kasih aku 1 judul vocaloid aja, jgn yg terlalu mainstream,lagi bosen nih
User avatar #9910 - cumeater (02/11/2013) [-]
ahahah aku ga marah kok, cuman kangen aja sama kamu hihi
ga bakal lagi kok sayang, aku ga bakal pergi lagi, sumpah deh
User avatar #9911 - zameckis (02/11/2013) [-]
pa kabar?
User avatar #9912 - cumeater (02/11/2013) [-]
laper euy, ga ada duit lagi, indomie abis, cuman ada nasi doang, wkwk
User avatar #9913 - zameckis (02/11/2013) [-]
i know that feel
parah nya paling makan gorengan hahaha
User avatar #9915 - cumeater (02/11/2013) [-]
zameckis-senpi, masi idup?
User avatar #9916 - zameckis (02/11/2013) [-]
dah dapat makan na?
User avatar #9917 - cumeater (02/11/2013) [-]
cuman cemilan doang, aku lagi nungguin tukang nasi goreng
klo u lagi ngapain bro?
User avatar #9918 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga ngapa"in
cuma derpin around like usual
paling ngobrol sama kamu aja

kamu?
User avatar #9919 - cumeater (02/11/2013) [-]
like usual itu kaya gimane? orang kaya lw mah pasti ngelakuin hal yg aneh2 di inet,hihi

lagi liat video pewdiepie di youtube, asli kocak bgt nih orang, koplak bgt maen game'nya, bikin w ngakak mulu

User avatar #9920 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga juga ah
hm.,., video, aku lagi nonton ini
www.youtube.com/watch?v=VyRwrrggxok
User avatar #9921 - cumeater (02/11/2013) [-]
tuh kan pasti aneh2 tontonanya, apa coba ketemu orang item aja ampe segitunya, huehue

eh btw kamu tau pewdiepie kan?
User avatar #9922 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga tau hahahha
apa tuh pewdiepie?
tell me more about it
User avatar #9923 - cumeater (02/11/2013) [-]
User avatar #9924 - zameckis (02/11/2013) [-]
oh, jadi dia poster di youtube?
okay nanti ku tonton, ga bisa sekarang, internet lemot

akhir" ni ngapain aja?
ga ada kabar kamu
User avatar #9926 - cumeater (02/11/2013) [-]
wait a second! according to your comment on #9920 inet kamu bisa nonton utub, ckck
User avatar #9927 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahha ga bisa di bohingi dia

tar ah, males liad na

cb reddit ja
User avatar #9928 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah, baru pertama kali masuk udah males liatnya, situs yg kaya FJ apa lagi ya?
User avatar #9929 - zameckis (02/11/2013) [-]
4chein, bisa post comment sama gambar juga

User avatar #9925 - cumeater (02/11/2013) [-]
bosen nih lama2 di fj, ngepost pic, ngebales komen, maen ke anime board, semuanya bikin bosen, makanya aku jarang2 ol nya
User avatar #9914 - cumeater (02/11/2013) [-]
give me 5 minutes, i'll be back
beli makanan dulu didepan
#9907 - thx for the ignore my sweet old friend  [+] (30 new replies) 02/11/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9908 - cumeater (02/11/2013) [-]
eh sempak uler, jawab!!
User avatar #9909 - zameckis (02/11/2013) [-]
lah, kapan aku ignore?
malah marah" sendiri

kamu kali yang di reply malah pergi
User avatar #9930 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah diblokir ama kartu inet aku hiks
User avatar #9931 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahhaha
User avatar #9932 - cumeater (02/11/2013) [-]
ck
oh iya
minta lagu vocaloid dong, yg rambutnya merah, lupa namanya
User avatar #9933 - zameckis (02/11/2013) [-]
banyak yg rambut merah
luka
miki
teto

siapa?
ada pic na?
User avatar #9934 - cumeater (02/11/2013) [-]
yg nyanyi honey
User avatar #9935 - zameckis (02/11/2013) [-]
hm.,., dunnoh
dah jarang denger vocaloid
sorry
#9936 - cumeater (02/11/2013) [-]
ywdah kasih aku 1 judul vocaloid aja, jgn yg terlalu mainstream,lagi bosen nih
User avatar #9910 - cumeater (02/11/2013) [-]
ahahah aku ga marah kok, cuman kangen aja sama kamu hihi
ga bakal lagi kok sayang, aku ga bakal pergi lagi, sumpah deh
User avatar #9911 - zameckis (02/11/2013) [-]
pa kabar?
User avatar #9912 - cumeater (02/11/2013) [-]
laper euy, ga ada duit lagi, indomie abis, cuman ada nasi doang, wkwk
User avatar #9913 - zameckis (02/11/2013) [-]
i know that feel
parah nya paling makan gorengan hahaha
User avatar #9915 - cumeater (02/11/2013) [-]
zameckis-senpi, masi idup?
User avatar #9916 - zameckis (02/11/2013) [-]
dah dapat makan na?
User avatar #9917 - cumeater (02/11/2013) [-]
cuman cemilan doang, aku lagi nungguin tukang nasi goreng
klo u lagi ngapain bro?
User avatar #9918 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga ngapa"in
cuma derpin around like usual
paling ngobrol sama kamu aja

kamu?
User avatar #9919 - cumeater (02/11/2013) [-]
like usual itu kaya gimane? orang kaya lw mah pasti ngelakuin hal yg aneh2 di inet,hihi

lagi liat video pewdiepie di youtube, asli kocak bgt nih orang, koplak bgt maen game'nya, bikin w ngakak mulu

User avatar #9920 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga juga ah
hm.,., video, aku lagi nonton ini
www.youtube.com/watch?v=VyRwrrggxok
User avatar #9921 - cumeater (02/11/2013) [-]
tuh kan pasti aneh2 tontonanya, apa coba ketemu orang item aja ampe segitunya, huehue

eh btw kamu tau pewdiepie kan?
User avatar #9922 - zameckis (02/11/2013) [-]
ga tau hahahha
apa tuh pewdiepie?
tell me more about it
User avatar #9923 - cumeater (02/11/2013) [-]
User avatar #9924 - zameckis (02/11/2013) [-]
oh, jadi dia poster di youtube?
okay nanti ku tonton, ga bisa sekarang, internet lemot

akhir" ni ngapain aja?
ga ada kabar kamu
User avatar #9926 - cumeater (02/11/2013) [-]
wait a second! according to your comment on #9920 inet kamu bisa nonton utub, ckck
User avatar #9927 - zameckis (02/11/2013) [-]
hahahahha ga bisa di bohingi dia

tar ah, males liad na

cb reddit ja
User avatar #9928 - cumeater (02/11/2013) [-]
udah, baru pertama kali masuk udah males liatnya, situs yg kaya FJ apa lagi ya?
User avatar #9929 - zameckis (02/11/2013) [-]
4chein, bisa post comment sama gambar juga

User avatar #9925 - cumeater (02/11/2013) [-]
bosen nih lama2 di fj, ngepost pic, ngebales komen, maen ke anime board, semuanya bikin bosen, makanya aku jarang2 ol nya
User avatar #9914 - cumeater (02/11/2013) [-]
give me 5 minutes, i'll be back
beli makanan dulu didepan
#504998 - well **** its my local anime download site 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
#504988 - sorry my bad, i will try it i heard this anime is about a … 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
#504983 - sorry i missread the title, that score is for boku wa tomodachi NEXT  [+] (2 new replies) 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
User avatar #504987 - holsety (02/10/2013) [-]
except that's 8.05
#504998 - cumeater (02/10/2013) [-]
well fuck
its my local anime download site
#504970 - I only watch anime with high ratings/score  [+] (2 new replies) 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
User avatar #505064 - MillionsKnives (02/10/2013) [-]
Seriously? Some of the best shows do not have a good rating on MAL. MAL may be a good place to give you a hint at how good a show is, but don't forget that popularity =/= good.
User avatar #505021 - lickilicky (02/10/2013) [-]
That's dense. MAL takes a weighted score and doesn't allow integers so the scoring mechanism is retarded.
#504959 - > want to download boku wa tomodachi > see scor…  [+] (7 new replies) 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
User avatar #505338 - kratosalza (02/10/2013) [-]
Well hopefully you change your mind because I've absolutely love the series.
User avatar #504979 - holsety (02/10/2013) [-]
except it's 7.76

User avatar #504983 - cumeater (02/10/2013) [-]
sorry i missread the title, that score is for boku wa tomodachi NEXT
User avatar #504987 - holsety (02/10/2013) [-]
except that's 8.05
#504998 - cumeater (02/10/2013) [-]
well fuck
its my local anime download site
#504978 - lawuser (02/10/2013) [-]
And I contributed to dragging the score further down
I am proud!
#504963 - yeorgh (02/10/2013) [-]
#504903 - why does everyone become a pussy? 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
#504851 - oh god, i love you so much  [+] (3 new replies) 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... 0
User avatar #504857 - lordkatchop (02/10/2013) [-]
it's been spammed for a month now
#504859 - anonymous (02/10/2013) [-]
/anime/ has been idiots for 10 months and 3 days now
User avatar #504860 - lordkatchop (02/10/2013) [-]
for that long? wow
#504840 - what the hell is going on?  [+] (3 new replies) 02/10/2013 on Anime & Manga - anime... +1
#504854 - tanabata (02/10/2013) [-]
This image has expired
#504853 - hansaya has deleted their comment.
#504843 - anonymous (02/10/2013) [-]
/anime/ being idiots
#499760 - Picture  [+] (15 new replies) 02/07/2013 on Anime & Manga - anime... +5
User avatar #499813 - afriendlyanon (02/07/2013) [-]
Laugh.
#499812 - kanade has deleted their comment.
User avatar #499842 - Xaftz (02/07/2013) [-]
why not both?
#499801 - Keoul (02/07/2013) [-]
Take off my pants
It aint gay if it's in a three-way.
User avatar #499805 - yeorgh (02/07/2013) [-]
What kind of logic is that?
User avatar #499809 - thatnigger (02/07/2013) [-]
Best logic
#499797 - scodran (02/07/2013) [-]
Kick him off my stuff
#499796 - hansaya has deleted their comment.
User avatar #499788 - invasor (02/07/2013) [-]
Its ok if they stain with cum or blood my sheets or the curtains
User avatar #499781 - evilanakie (02/07/2013) [-]
i sigh in relef as its not my neko96 dakimakura
#499777 - evilicious (02/07/2013) [-]
I'm slapping Miku and taking back my man. Like hell I'm going to give him up to a cardboard superstar. She's wanted world-wide for numerous crimes, like eating her dead boyfriend. The only reason she isn't already in jail for her crimes is because she's part of the Secret Police.
#499773 - jettom (02/07/2013) [-]
Laugh at the sight and write a IShatBrix x Hatsune fanfic!
User avatar #499767 - spojalec (02/07/2013) [-]
I'd kick him out and keep the Miku. Free shit yo.
User avatar #499762 - thatnigger (02/07/2013) [-]
Let him know I've cum several times on that already.
Your username is so related.
User avatar #499763 - thatnigger (02/07/2013) [-]
I came*
#1165 - dunno man, i'd realize i dont have a best friend in this …  [+] (1 new reply) 02/05/2013 on cumeater's profile 0
#1166 - GodzillaFTW (02/05/2013) [-]
Alrighty then...
#1163 - umm.. its not like i want to be your friend or anything, b-baka  [+] (3 new replies) 02/05/2013 on cumeater's profile 0
#1164 - GodzillaFTW (02/05/2013) [-]
Alright but why?
#1165 - cumeater (02/05/2013) [-]
dunno man,
i'd realize i dont have a best friend in this site, and i trying t make one :D
#1166 - GodzillaFTW (02/05/2013) [-]
Alrighty then...
#1161 - what? dont look at me like that! oh c'mon! smile please 02/05/2013 on cumeater's profile 0
#9624 - terus kenapa ga invite aku lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…  [+] (1 new reply) 01/30/2013 on zameckis's profile 0
#9625 - zameckis (01/30/2013) [-]
emang kenapa?
diem" ada rasa apa sama aku?
aku ga homo loh~
#9621 - zameckis-chan why'd you remove me  [+] (3 new replies) 01/30/2013 on zameckis's profile 0
User avatar #9622 - zameckis (01/30/2013) [-]
it's been awhile cumeater
accidentally deleted all frond back then
User avatar #9624 - cumeater (01/30/2013) [-]
terus kenapa ga invite aku lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????
#9625 - zameckis (01/30/2013) [-]
emang kenapa?
diem" ada rasa apa sama aku?
aku ga homo loh~
#1128 - hold on a momment, lagi update nih steamnya btw itu koe de…  [+] (2 new replies) 01/24/2013 on cumeater's profile 0
User avatar #1148 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Nope
User avatar #1131 - acaivy (01/24/2013) [-]
IN ENGLISH
#6750 - im a pervert guy not crazy 01/24/2013 on devilspecter's profile 0
#369 - udah, terus gimana lagi 01/24/2013 on draqoeus's profile 0
#1118 - hell no.. Also it'll hurts my ass off, maybe i will use a…  [+] (1 new reply) 01/24/2013 on cumeater's profile 0
#1120 - acaivy (01/24/2013) [-]
Or find someone who wants to fuck you
Show:
Sort by:
Order:

items

Total unique items point value: 0 / Total items point value: 0

Comments(976):

[ 976 comments ]

Show All Replies Show Shortcuts
Per page:
Order:
What do you think? Give us your opinion. Anonymous comments allowed.
User avatar #1191 - cumeater (11/17/2014) [-]
stickied by cumeater
Need fresh cum, PM me if u have one m8
User avatar #1190 - ffffyou (01/17/2014) [-]
**ffffyou rolled a random comment #17 posted by joeyliquid at Some may pass ** :
Yeh, tbh I usually don't use the targeting system. I mean I locked onto a guy and it threw that camera into the wall, next thing I know is I am the bonfire wondering what the **** happened. (It was those big fatties near the start of blight town, pretty good soul farm tbh if the targetting system don't **** up)
#1187 - anonymous (12/10/2013) [-]
**anonymous rolled a random image posted in comment #42 at Feels is evolving ** respect for the name nig nog
#1188 to #1187 - anonymous (12/10/2013) [-]
**anonymous rolled a random image posted in comment #318 at Rick Santorum **
#1189 to #1188 - anonymous (12/10/2013) [-]
**anonymous rolled a random image posted in comment #6961298 at Safe For Work Random Board ** yup that sums it up
#1186 - derksuls (10/16/2013) [-]
i miss you
#1185 - miyutoso (10/12/2013) [-]
WOW, I was just cruising through top content, and noticed your name.....
Bold As Hell.
#1179 - kavrick ONLINE (05/03/2013) [-]
Long time no see
User avatar #1177 to #1176 - exrflarion (04/27/2013) [-]
how ya doin?
User avatar #1178 to #1177 - cumeater (05/03/2013) [-]
biasa aj, lu?
User avatar #1180 to #1178 - exrflarion (05/04/2013) [-]
sama aja kayanya aku kesepian ;_;
#1181 to #1180 - anonymous (05/04/2013) [-]
sini om peluk

gw kena banned, hiks
User avatar #1182 to #1181 - exrflarion (05/04/2013) [-]
Uuuuu.... ;~;

Lah? Lu ngupload apaan lagi? wkwkwk
User avatar #1171 - garymotherfingoak ONLINE (04/13/2013) [-]
**garymotherfingoak snuggles your belli**
User avatar #1170 - cumeater (04/13/2013) [-]
**cumeater rolled user Crusader **
User avatar #1168 - seveer (02/28/2013) [-]
Hi, sorry to bother you but I wanted to ask something. Since you don't play the items game, would you be willing to let me buy or have your FJ points? It would not affect you in any way, and it would be very helpful to me. The points have no use outside of the game.

Thanks for any consideration either way. Just let me know!
#1163 to #1162 - cumeater (02/05/2013) [-]
umm.. its not like i want to be your friend or anything, b-baka
#1164 to #1163 - GodzillaFTW (02/05/2013) [-]
Alright but why?
#1165 to #1164 - cumeater (02/05/2013) [-]
dunno man,
i'd realize i dont have a best friend in this site, and i trying t make one :D
#1166 to #1165 - GodzillaFTW (02/05/2013) [-]
Alrighty then...
User avatar #1161 to #1160 - cumeater (02/05/2013) [-]
what? dont look at me like that! oh c'mon! smile please
#1115 - acaivy (01/24/2013) [-]
Buy a dildo
Buy a dildo
#1118 to #1115 - cumeater (01/24/2013) [-]
hell no..
Also it'll hurts my ass off, maybe i will use a slimmer thing, like a pencil i guess
#1120 to #1118 - acaivy (01/24/2013) [-]
Or find someone who wants to **** you
#1087 - draqoeus (01/24/2013) [-]
You want to play Dota 2?
#1151 to #1087 - acaivy (01/24/2013) [-]
This gif is awesome
This gif is awesome
#1152 to #1151 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Someone just die
Someone just die
#1153 to #1152 - acaivy (01/24/2013) [-]
wut
wut
#1155 to #1154 - acaivy (01/24/2013) [-]
What the 						****
What the ****
#1156 to #1155 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Back, you don't say what the 						****					 when you heard a someone die, 						******
Back, you don't say what the **** when you heard a someone die, ******
#1133 to #1132 - draqoeus (01/24/2013) [-]
13 images? That's the best you can do?
13 images? That's the best you can do?
#1135 to #1134 - draqoeus (01/24/2013) [-]
This is your fetish we're talking about, you should've at least a hundred.
#1136 to #1135 - acaivy (01/24/2013) [-]
It's only a single picture, it's unique, i'm trying to make more of them
It's only a single picture, it's unique, i'm trying to make more of them
#1139 to #1138 - draqoeus (01/24/2013) [-]
So, the 						****					 is going on now?
So, the **** is going on now?
#1140 to #1139 - acaivy (01/24/2013) [-]
replying asap
replying asap
#1142 to #1141 - acaivy (01/24/2013) [-]
I'm faster
I'm faster
#1144 to #1143 - acaivy (01/24/2013) [-]
Same minute reply master race
Same minute reply master race
#1145 to #1144 - draqoeus (01/24/2013) [-]
2fast4u
2fast4u
#1146 to #1145 - acaivy (01/24/2013) [-]
Anon is faster
Anon is faster
#1147 to #1146 - draqoeus (01/24/2013) [-]
No me
No me
#1149 to #1147 - acaivy (01/24/2013) [-]
That's meeeeh
That's meeeeh
#1150 to #1149 - draqoeus (01/24/2013) [-]
lolfaku
lolfaku
User avatar #1128 to #1087 - cumeater (01/24/2013) [-]
hold on a momment, lagi update nih steamnya
btw itu koe de oshigoto ya? udah baca manganya?
User avatar #1131 to #1128 - acaivy (01/24/2013) [-]
IN ENGLISH
#1116 to #1087 - cumeater (01/24/2013) [-]
oi jawab, installanya yg mana
#1122 to #1116 - draqoeus (01/24/2013) [-]
ID steam lu paan?
#1117 to #1116 - acaivy (01/24/2013) [-]
Hey, i'm having a conversation with that ****** here
#1095 to #1092 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Gimme ur steam account
Gimme ur steam account
#1097 to #1095 - acaivy (01/24/2013) [-]
Forgot to make another account
#1099 to #1097 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Make one, i'm going to steamchat the **** out of you again
#1101 to #1100 - draqoeus (01/24/2013) [-]
What's with you and your new obsession over that mushroom sucking catgirl?
#1102 to #1101 - acaivy (01/24/2013) [-]
Everything about her is my fetish
#1104 to #1102 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Sucking mushroom is your fetish?
Sucking mushroom is your fetish?
#1106 to #1104 - acaivy (01/24/2013) [-]
Now that i think of it, yes
#1107 to #1106 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Post all of your shroom sucking pics
#1109 to #1107 - acaivy (01/24/2013) [-]
I only have the ones with the furry
I only have the ones with the furry
#1113 to #1111 - acaivy (01/24/2013) [-]
She's an exception
She's an exception
#1119 to #1113 - draqoeus (01/24/2013) [-]
Just post em'
#1124 to #1123 - acaivy (01/24/2013) [-]
They're on dropbox
#1125 to #1124 - draqoeus (01/24/2013) [-]
No, they're not
#1126 to #1125 - acaivy (01/24/2013) [-]
They are you bitch ASS *****
#1127 to #1126 - draqoeus (01/24/2013) [-]
It has appear that i've forgotten to synchronize my dropbox to the internet
#1070 - hatsune (12/23/2012) [-]
Roughly 40 new songs have been added to the playlist, which made it hit the max amount of videos allowed in a playlist, so I made another one which has 48 in it. New one is simply called Vocaloids 2
User avatar #1071 to #1070 - cumeater (12/23/2012) [-]
Awesome, but i have a connection problem , my internet is too damn slow, its because i download a game and anime now, which means it a pain to buffering youtube,

hey how about you make a countdown top 10 (or more) vocaloid song?
User avatar #1073 to #1071 - hatsune (12/27/2012) [-]
38 new songs in the second playlist
User avatar #1072 to #1071 - hatsune (12/23/2012) [-]
I have no idea how to make videos
#1068 - zzzanzitron (12/21/2012) [-]
Cumeater,
User avatar #1069 to #1068 - cumeater (12/21/2012) [-]
deliver!
[ 976 comments ]
Leave a comment
 Friends (0)