MP, AIIMS prof blandt cyber kriminalitet. Cellen cyber i Delhi politiets økonomiske forbrydelser fløj har registreret fire tilfælde af cyberkriminalitet i de si mp AIIMS prof bland an abney associa
Upload
Login or register

MP, AIIMS prof blandt cyber kriminalitet

Click to block a category:GamingPoliticsNewsComicsAnimeOther
 
MP, AIIMS prof blandt cyber kriminalitet. Cellen cyber i Delhi politiets økonomiske forbrydelser fløj har registreret fire tilfælde af cyberkriminalitet i de si

Cellen cyber i Delhi politiets økonomiske forbrydelser fløj har registreret fire tilfælde af cyberkriminalitet i de sidste to dage efter klager, herunder fra Kongressen MP Naveen Jindal og en AIIMS professor.
Mens Ms Jindal har klaget over "nedsættende" bogføringer på Facebook og forlangte deres blokering, forurettede AIIMS ortopaedi professor Prakash P. Kotwal på nedsættende emails, bogføringer på social networking websteder og blogs.
To andre klager — chikane af en kvinde, bosat i Munirka område i South Delhi, og kloning af hjemmesiden for ministeriet for statistik og gennemførelse – er også blevet registreret, en højtstående politiet tjenestemand sagde søndag.
Hr. Naveen Jindal sagde i sin klage, at nogle ukendte personer vil plette hans image og at nogle EF sider er kommet i hans navn på Facebook med krænkende og misbrug meddelelser.

-5
Views: 572 Submitted: 03/27/2013
Hide Comments
Leave a comment Refresh Comments (2)
> hey anon, wanna give your opinion?
asd
User avatar #2 - twi
Reply 0 123456789123345869
(03/27/2013) [-]
what the ****
#1 - hansximilain [OP]
Reply -1 123456789123345869
(03/27/2013) [-]
Mennesker virkelig får ikke det, vi er nu bliver manipuleret af teknologi og snart nok robotter overtager den menneskelige art.