Upload
Login or register
Return to bug reports Leave a comment Refresh Comments (6473)
Anonymous comments allowed.
29 comments displayed.
#7084 - shenro (05/20/2016) [-]
for some reason, the buttons on the site become unresponsive randomly, for example, i try to go to a board, none of the link buttons work, i try to go to hompage when that happens, doesn't work either, not even going to my own profile, i have to refresh the site for it to unbug.
#7087 to #7084 - sannukas (05/20/2016) [-]
+1
#7083 - volg (05/20/2016) [-]
When a new comment is added on the furry board (I'm not sure if it applies to other board) the comment counter at the top of the page doesn't update when I click refresh comments. I have to refresh the page to see if more are added and it's a little annoying.
#7082 - Soraminer ONLINE (05/20/2016) [-]
idk if its just me but every time I try using the Image Boards tab, it'll freeze the site until I refresh.
#7081 - discardedslinky (05/19/2016) [-]
Can you please move the thumb down button away from the favorite button?

I press downthumb all the ******* time
#7080 - fffffffuuuuuuuuuuu (05/19/2016) [-]
Dunno if it´s just me but the red thumb hovers a bit over the fav button. Which is pretty annoying.
#7079 - Metallicock (05/19/2016) [-]
Every time I try to upload a profile picture (not avatar), the page it sends me to is just white and there's nothing on it.

I've had this issue with both chrome and explorer and both have the same result
#7078 - Deavas (05/18/2016) [-]
sorry accidentally posted on report spam

Dude. Cmon. No "previous" button? I know it shows up when you rotate the phone landscape, but I never use my phone like that

Do you think like, maybe you could focus more of your time on fixing all the broken stuff instead of adding new things that just add to the broken stuff? Cmon dude. I can give you a huge list but just fix things alright
#7076 - PopcornViking (05/18/2016) [-]
the mobile page is ******* cacner
#7075 - meowmeowman (05/18/2016) [-]
Blocking a channel no longer works. I tried "Unblocking" and re-blocking and it still didn't work.
#7074 - Deavas (05/18/2016) [-]
Those virusy autoredirect ads have made mobile unusable. I can't use it at all because every single page brings me to a thing I can't go back from. I know it's fj because it only happens on fj and only in sfw. You said you disabled them and it seemed like you did for a day and now they're back
#7073 - ziggysol ONLINE (05/18/2016) [-]
Whenever i go to or refresh the home page the number of posts i see om the front page resets 20
#7077 to #7073 - ziggysol ONLINE (05/18/2016) [-]
Works now
#7072 - thepastryistrue (05/18/2016) [-]
Content from blocked channels and blocked users is still visible.
#7069 - digdogger (05/18/2016) [-]
I too have awful ads that redirect me away from content a few seconds after viewing it on my lg g3 on the chrome browser. I can't even view content anymore. The url is adzrocket or something like that. Its bad
#7068 - helicase (05/18/2016) [-]
I still have annoying redirect ads on mobile version. I can't back out of them either because it loads the same page right away. Even if I don't click anything. Galaxy S5
#7064 - navacoo (05/18/2016) [-]
This ad keeps pulling to to the location of the page it is on (usually on the bottom.) When I attempt to scroll it begins to pull me back to it.
#7061 - joekerr (05/18/2016) [-]
For content the "thumbs down" button overlaps the one for "favorite"-ing.
Please fix.
#7060 - krizz (05/17/2016) [-]
all these mods arent doing **** but posting furry dicks and spamming for thumbs

make them work for real
#7059 - anon (05/17/2016) [-]
New uploads won't show up
#7057 - wedgehead (05/17/2016) [-]
I can load eveything except of
The actual frontpage doesn't load, no matter how long I wait.
However, if I go to a specific content, channel, board or whatever via my browsing history, it opens up and I can navigate anywhere, except for the frontpage.
#7058 to #7057 - wedgehead (05/17/2016) [-]
except of funnyjunk dot com No idea why it disappeared.
#7066 to #7058 - posttwo (05/18/2016) [-]
I just had it start happening to me
I reposted it on the mod board
#7070 to #7066 - wedgehead (05/18/2016) [-]
Bug is gone for me.
#7071 to #7070 - posttwo (05/18/2016) [-]
yeah he fixed
#7067 to #7066 - metacobalion (05/18/2016) [-]
Also getting this.
#7065 to #7058 - posttwo (05/18/2016) [-]
Weirdos
#7055 - hasinvadedyou (05/17/2016) [-]
loading pages for the last few days has been very slow even more slow when accessing the main page. Internet is working for every other site and i have 170mbps speed. Only having this issue on FJ
#7056 to #7055 - hasinvadedyou (05/17/2016) [-]
using funnyjunk on desktop with firefox latest version