Upload
Login or register
Anonymous comments allowed.
#1461 - slendermanspenis (09/18/2014) [-]
Hey there so for the past couple of weeks its not letting me upload certain gifs. I asked someone if the size of the gif is too big and they said it would've said it would be too big but yet this keeps happening? Can you sort it out?
puu.sh/bE00B/374da9342a.png
#1460 - dantemp (09/18/2014) [-]
I activated "color text item" but I don't see an option to use it? Am I doing something wrong or is it a bug?
#1463 to #1460 - MisfitsFan (09/18/2014) [-]
i got the same problem
#1458 - greedtheavaricious (09/17/2014) [-]
Reported
#1459 to #1458 - greedtheavaricious (09/17/2014) [-]
****** no pictures here

Wellthis is emberassing
#1457 - DekuNut (09/17/2014) [-]
the leave a comment button is gone... but only the bottom one is up.
#1455 - peanutsaurusrex (09/17/2014) [-]
piclair.com/42ven

Yo dawg
Even though on the brony forum (JIDF meeting spot) you have to be level 10 to comment
When looking there as anon it still says anonymous comments allowed
#1454 - nedmisthabaws (09/16/2014) [-]
There's 2 "Video Games" links under the Image Boards.
#1452 - dudeyouisnasty (09/16/2014) [-]
I am having problems with notifications on the flag moderators board again. I get a reply to a comment and the notifications link takes me to a whole different conversation that has nothing to do with me.
#1451 - ajgameguy (09/15/2014) [-]
Im in the process of changing my email, and I have changed it. However the e-mail to verify has not been sent...... I don't want to have to start over
#1445 - joshlol (09/14/2014) [-]
see something flagged borderline_**** in the **** section (according to the /flags/ page)
but the actual link isn't in the **** section
www.funnyjunk.com/sexdolls/funny-pictures/5294404/

I was thinking maybe it was moved to **** section at the same time it was flagged or something but IDK
#1447 to #1445 - charagrin (09/14/2014) [-]
I was the one who flagged it, I stumbled across it while surfing newest uploads. If I did something wrong I apologize, I just saw it and reacted.
#1448 to #1447 - joshlol (09/14/2014) [-]
nah wasn't your fault
#1444 - anon (09/14/2014) [-]
On my account, whenever I favorite **** content, it stays there, but then either a few hours later or the next day, it disappears and I can't see it. It still shows that I have favorites, but when I click "Favs" I don't see them, nor do I see them on my profile. Please fix this.
#1443 - nosurprise ONLINE (09/14/2014) [-]
Can you fix this?
#1442 - rjgnal (09/14/2014) [-]
video games board is posted twice under "image boards" after fitness and right at the end
#1440 - timmity ONLINE (09/14/2014) [-]
FJ is almost unusably slow, all other sites I use fine, server issues?
#1439 - plue (09/14/2014) [-]
Im using my mobile right now browsing fj. I took a screenshot of my laptop browsing fj.

I dont know. I can browse in my phone but in my laptop all i can see is an unloaded fj page and i cant even log in. What do?
#1438 - MisfitsFan (09/14/2014) [-]
I cant get to the different channels, it only says "**** Content, Image boards, and **** boards"
#1453 to #1438 - dudeyouisnasty (09/16/2014) [-]
That is a result of a new update, that is not a bug.
#1437 - tiles (09/13/2014) [-]
I'm having a hard time playing webms and videos in general on funnyjunk.
I have a near perfect internet connection but video content does not load and all I get is a blank video screen.
#1441 to #1437 - timmity ONLINE (09/14/2014) [-]
Having similar problems, slow and choppy, changed to 16:10 and quality lowered.
#1435 - timmity ONLINE (09/12/2014) [-]
Problem with mp4s and webms, when I pay them in the comments or as content, they start playing, then almost instantly stop playing, load for another thirty seconds, and then the aspect ratio changes to 16:10 and the video quality goes down dramatically, this does not happen when I click the download button and lpay them in their own tab on fjcdn.com
#1436 to #1435 - timmity ONLINE (09/12/2014) [-]
*play them
#1434 - viscii (09/12/2014) [-]
Hiya, when I try to change my password I keep getting this pop up that just reads 'ENTER PASSWORD' and nothing else. I've tried hitting both cancel and ok, I've tried typing in my old password, I've tried expanding the small box, nothing works.....please help!
#1433 - andriod (09/12/2014) [-]
Im having an odd issue. Sometimes on Fj randomly, The page Im on seems to like lag whenever I want to scroll up or down. Whenever it happens on a longer post, I end up skipping it because it takes forever to get down. Once I reach the comments section it seems to stop however.

I run Chrome on windows 7
#1432 - dawsoco (09/12/2014) [-]
am i the only one who can't upload more than one image? when i press add another image it does nothing
#1449 to #1432 - fistfireace (09/15/2014) [-]
Not sure if you figured it out yet or not, but I'm going to answer you anyway. Do you mean the green buttons on the side of the upload form? If so, you can't use that apparently, and have to use the buttons above tags.

Took me a about five minutes or so to realize that.
#1450 to #1449 - dawsoco (09/15/2014) [-]
thanks, that was bugging me a lot