Upload
Login or register
Latest users (3): alexanderburns, focalanemo, gomugomuno, minutes, anonymous(3).
Anonymous comments allowed.
#37440 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
My internet is not working properly. things take forever to load if they load at all, unless I'm actually on youtube videos will not load. skype works but not FB chat. any ideas?
#37475 to #37440 - Timmietim
Reply 0
(11/16/2012) [-]
try going to your adapter settings and try restarting the wireless card
#37505 to #37475 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
I'm retarded, how do i do that......
#37507 to #37505 - Timmietim
Reply 0
(11/16/2012) [-]
network center and then on top left.
#37444 to #37440 - JustForTheLulz
Reply 0
(11/16/2012) [-]
Tried restarting modem, router, computer, in that order?
#37445 to #37444 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
Yes. many many times over
#37447 to #37445 - JustForTheLulz
Reply +1
(11/16/2012) [-]
Wired or wireless connection?
#37449 to #37447 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
wireless
#37450 to #37449 - JustForTheLulz
Reply +1
(11/16/2012) [-]
Have you tried connecting to the router using an ethernet cable? Did this just suddenly start happening?
#37452 to #37450 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
No I haven't and apparently its been going on since my grandma got it hooked up a month ago ( i just moved in)
#37454 to #37452 - JustForTheLulz
Reply +1
(11/16/2012) [-]
Run an ethernet to the router, then do a speed test. If this fixes the problem, try moving the router closer to where your computer is located. This might also mean your network adapter is not functioning properly.

If you're still having trouble even after wiring the connection, call your ISP.
#37455 to #37454 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
If i get any closer im on top of it, how do i speed test and thank you for your help
#37456 to #37455 - JustForTheLulz
Reply +1
(11/16/2012) [-]
Speed test: speedtest.net

Is this computer yours or your grandma's? If it's yours and it was functioning prior to the move, it's most likely an issue with the router or modem. Running a virus scan and defragging wouldn't hurt though.
#37457 to #37456 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
It's my laptop and it works fine at my dads, hers does the same thing and my get scanned a defragged every two months because this is my school computer
#37458 to #37457 - JustForTheLulz
Reply +1
(11/16/2012) [-]
Call your ISP then.
#37459 to #37458 - justanotherzombie
Reply 0
(11/16/2012) [-]
alright thanks for trying